Hollandse Waterlinies Fietstour

De ultieme uitdaging voor racefietsers!

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Hollandse Waterlinies Fietstour 2022. Hieronder vind je de informatie van afgelopen editie. 

Beleef op zondag 20 juni de volledige Hollandse Waterlinies in één dag! Fiets verschillende afstanden door het Hollandse Waterlinies-landschap en geniet van alles dat Nederland – Waterland – te bieden heeft. Vandaag fiets je door wisselende landschappen en langs waterwerken, molens en dijken. Om de ca. 50 km kom je een verzorgingspost tegen op een van de prachtige forten van de Stelling van Amsterdam of de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Hollandse Waterlinies zijn de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinies samen. Het is een 200 km lang groen, rustgevend landschap en telt bijna 100 forten. Ga jij deze fietsuitdaging aan?

Ode aan het Landschap

Een jaar lang brengt Nederland een Ode aan het Landschap middels verhalen, activiteiten en belevenissen. Een van die bijzondere landschappen is die van de Hollandse Waterlinies. Met de Hollandse Waterlinies Fietstour vieren wij dit themajaar groots mee en brengen wij een ode aan het prachtige, gevarieerde landschap van de Hollandse Waterlinies.

SCHRIJF JE IN!

Fiets een geweldige tocht van 100, 200 of zelfs 300 km langs de Hollandse Waterlinies!

inschrijven

BEKIJK DE ROUTES

Wil jij weten hoe de routes lopen en langs welke forten je allemaal fietst?

Bekijken

NIEUWSBRIEF

Blijf volledig op de hoogte van het evenement. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Bekijk hieronder de aftermovie van de Hollandse Waterlinies Fietstour!

PARTNERS VAN HET EVENEMENT