BEREIKBAARHEID

Afhankelijk van de afstand die je wilt gaan fietsen, stap je op in Purmerend (300 km), Abcoude (200 km) of Utrecht (100 km). Hieronder vind je de exacte startlocatie en finishlocatie van alle afstanden.

Hoe kom ik er?

Woon je in de buurt van de startlocatie? Dan willen we je vragen om op de fiets te komen. Dat is niet alleen een goede warming-up, maar ook beter voor het milieu! Uiteraard is het ook mogelijk om in de buurt te parkeren. Volg hiervoor de bewegwijzering ter plaatste.

TIP! We bieden een pendelservice aan voor deelnemers die ‘s avonds graag weer terug naar de startplaats worden gebracht met fiets en al. Je kunt er ook voor kiezen om je auto ‘s ochtends bij de finish te zetten om vervolgens met de pendelbus naar de start te gaan. Hier vind je meer informatie over de pendelservice.

STARTLOCATIE 300 KM

Purmerend – Fort Benoorden Purmerend

De start en finish van langste afstand, de 300 km, vindt plaatsFort Benoorden Purmerend. Op het voormalige verdedigingsfort draait het tegenwoordig allemaal om wijn. Het bedrijf Wijnimport J.Bart zit hier namelijk. Het bedrijf bestaat al 50 jaar en huist sinds 1981 op het fort. Het is een prachtige locatie en direct een mooi voorbeeld van een fort dat een nieuwe functie heeft gekregen.Adres: Kwadijkerweg 8 1461 DW Zuidoostbeemster

STARTLOCATIE 200 KM

Abcoude – Startlocatie n.t.b.

STARTLOCATIE 100 KM

Utrecht – Fort Lunet I

Lunet I is onderdeel van de vier Lunetten op de Houtense vlakte. Dit hoger gelegen deel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie kon niet onder water worden gezet. Daarom werden er in de periode 1822-1828 vier kleine forten gebouwd die samen één verdedigingswerk vormen. De deelnemers van de 100 km route starten op dit prachtige fort.

Adres: Koningsweg 290 3585 LD Utrecht

FINISHLOCATIE

Gorinchem – Buiten de Waterpoort

Aan de rand van het centrum van Gorinchem ligt Buiten de Waterpoort, een recreatiegebied waar regelmatig evenement worden georganiseerd zoals het Waterpoort festival. Ook wij maken gebruik van deze geweldige plek. Alle deelnemers van de 300, 200 en 100 km route finishen op zondag 20 juni op deze plek. Laten we hopen dat de zon schijnt, want het is hier goed te vertoeven!

Adres: Buiten de Waterpoort, Gorinchem