CORONAMAATREGELEN

Hieronder lees je alle maatregelen die wij als organisatie hebben getroffen om de Hollandse Waterlinies Fietstour 2021 corona-proof te kunnen organiseren.

 

Geld-terug-garantie

Indien de Hollandse Waterlinies Fietstour niet door kan gaan a.g.v. corona, dan verplaatsen we de fietstocht. Kun je niet op de nieuwe datum? Dan krijg je het inschrijfgeld (min de kosten van het wielershirt) terug. Het wielershirt sturen we dan uiteraard per post naar je op.

Starttijden

Om de spreiding van onze deelnemers te optimaliseren werken we met starttijden van 15 minuten. Deelnemers krijgen in mei een mail dat ze een startvak moeten kiezen (dit is dus pas na de inschrijving). We vragen deelnemers om maximaal 10 minuten daarvoor pas op het terrein aanwezig te zijn. Tevens wordt er door middel van dranghekken en markeringen eenrichtingsverkeer gecreëerd op het start-finish terrein. Door de organisatie zal er op toegezien worden dat er wordt gehandeld conform de COVID-19 maatregelen.

Verzorgingsposten

Onderweg zijn er verzorgingsposten waar deelnemers hun bidon kunnen vullen en een banaan, krentenbol en mueslireep kunnen meepakken. Ook hier zal er eenrichtingsverkeer worden gecreëerd om eenvoudig 1,5 meter afstand te kunnen houden. Verder zijn er voldoende toiletten en handreinigingsmiddelen aanwezig.

Finish

Deelnemers worden gevraagd om na afloop van het evenement thuis te douchen.