VRIJWILLIGERS

Net als veel andere evenementen, is ook de Hollandse Waterlinies Fietstour niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. We hebben al een leuke, enthousiaste groep mensen bij elkaar die onder andere bij de op- en afbouw van het evenement helpen. Ook zijn er twee wielerverenigingen die ons helpen bij het uitpijlen van de routes. Daar zijn we heel blij mee, want dat is een hele klus!

Lijkt het jou leuk om een handje mee te helpen? Stuur bij interesse een mailtje naar info@hollandsewaterliniesfietstour.nl en geef aan welke werkzaamheden jij leuk zou vinden om op je te nemen. Hieronder vind je een overzicht van de taken die jij mogelijk zou kunnen vervullen.

  • Opbouw start- en finishlocatie

We beginnen met één team al een dag van tevoren met het opbouwen van de start- en finishlocatie. Met een ander team gaan we hier vroeg in de ochtend mee verder. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Geef dan in je mail aan naar welke dag je voorkeur uitgaat en op welke locatie je wenst mee te helpen.

  • Ontvangst van bedrijventeams/VIPS

Voor bedrijventeams en VIPS hebben we een speciale VIP-zone ingericht op het finishterrein in Gorinchem. Jij houdt toezicht op de in- en uitloop van de VIPS en deelt consumptiemuntjes en andere extra’s aan hen uit.

  • Fotografie

Bij jij fotograaf van beroep of is fotografie een hobby van je? Dan weet jij als geen ander hoe je onze deelnemers en de sfeer kunt vastleggen.

  • Tickets scannen en uitdelen startbescheiden

Iedere deelnemer moet bij aankomst zijn/haar ticket laten scannen. Het scannen gaat via een app die je kunt installeren op je smartphone. Deelnemers krijgen vervolgens een informatieboekje mee en een stempelkaart.

Kom jij ons team versterken? Stuur een mail naar info@hollandsewaterliniesfietstour.nl