WIELERKLEDING

Bij een unieke toertocht als de Hollandse Waterlinies Fietstour, hoort natuurlijk ook een uniek wielertenue! Onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Het wielershirt en de wielerbroek zijn optioneel bij te bestellen. 

DUURZAAM WIELERSHIRT

Je kunt ervoor kiezen om een duurzaam wielershirt te bestellen i.p.v. een regulier wielershirt, in een duurzaam wielershirt zijn tussen de 5 en 7 plastic flessen verwerkt. Daarnaast heeft het een 4e zakje op de achterzijde met een rits waar je o.a. sleutels en belangrijke pasjes in kwijt kunt. Wil je er zeker van zijn dat je op de dag van de toertocht het duurzame wielershirt binnen hebt? Bestel de wielerkleding dan uiterlijk op 22 april.

PASSEN

Er zijn passhirts aanwezig bij Trek Bicycle Utrecht, Rijwielpaleis Bilthoven en de Fietsenmaker. Let op! Bel van tevoren de winkel om een afspraak in te plannen. 

Trek Bicycle Utrecht: Koningsweg 27, 3582 GA Utrecht

Rijwielpaleis Bilthoven: Koperwieklaan 1C, 3722 CA, Bilthoven 

De Fietsenmaker: ’t Goylaan 66A, 3525 AH, Utrecht 

MAATTABEL

De wielershirts zijn uniseks en om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel op de website van Yarn om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt. Zij adviseren om wielerkleding strak te dragen, maar als je geen fan bent van een strakke pasvorm kun je overwegen om een maatje groter te nemen. LET OP! Onze leverancier levert het exacte aantal wielershirts dat door onze deelnemers is besteld. Het is daarom niet mogelijk om een andere maat te krijgen als blijkt dat het wielershirt niet past.

THUISSTUREN WIELERSHIRT

Het wielershirt wordt in de week voor het evenement bij jou thuis bezorgd. Je hoeft hier geen extra verzendkosten voor te betalen.