WIELERKLEDING

Bij een unieke toertocht als de Hollandse Waterlinies Fietstour, hoort natuurlijk ook een uniek wielertenue! Onze kledingleverancier Yarn Cyclingwear heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Het wielershirt zit bij de inschrijving inbegrepen en de wielerbroek is optioneel bij te bestellen (deze komt binnenkort online te staan). Wil je er zeker van zijn dat je op de dag van de toertocht het wielershirt binnen hebt? Bestel de wielerkleding dan uiterlijk op 25 april. Bestelde wielershirts na deze datum kunnen helaas pas 8 weken na het evenement worden geleverd.

DUURZAAM WIELERSHIRT

Je kunt ervoor kiezen om tijdens je inschrijving een toeslag van €20 te betalen indien je een duurzaam wielershirt wilt i.p.v. een regulier wielershirt. In een duurzaam wielershirt zijn tussen de 5 en 7 plastic flessen verwerkt. Daarnaast heeft het een 4e zakje op de achterzijde met een rits waar je o.a. sleutels en belangrijke pasjes in kwijt kunt.

PASSEN

Zodra de passets bij onze partners in de winkels hangen, zetten we op deze pagina de exacte bezoekadressen neer.

MAATTABEL

De wielershirts zijn uniseks en om de juiste maat te bepalen dien je het breedste gedeelte van je borstomvang (B) te meten en het breedste gedeelte van je heupomvang (H). Bekijk de maattabel op de website van Yarn om er zeker van te zijn dat je de juiste maat bestelt. Zij adviseren om wielerkleding strak te dragen, maar als je geen fan bent van een strakke pasvorm kun je overwegen om een maatje groter te nemen. LET OP! Onze leverancier levert het exacte aantal wielershirts dat door onze deelnemers is besteld. Het is daarom niet mogelijk om een andere maat te krijgen als blijkt dat het wielershirt niet past.

THUISSTUREN WIELERSHIRT

Het wielershirt wordt in de week voor het evenement bij jou thuis bezorgd. Je hoeft hier geen extra verzendkosten voor te betalen.