BEDRIJVENTEAMS

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Hollandse Waterlinies Fietstour 2022. Hieronder vind je de informatie van afgelopen editie. 

Meedoen aan de toertocht met je collega’s is altijd een goed idee. Het is de ideale manier om de onderlinge band te versterken, maar ook om als bedrijf sport en beweging te stimuleren. Bedrijventeams genieten van vele extra’s. Zo worden zij voor de start ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Op de finishlocatie  hebben zij toegang tot de VIP-zone waar er gezellig geborreld kan worden en een pastabuffet klaarstaat. De pendelservice die we voor dit evenement aanbieden is optioneel bij te boeken.

Een team inschrijven

Een bedrijventeam bestaat uit minimaal vier deelnemers. Deelnemers van één bedrijventeam dienen aan dezelfde afstand mee te doen aangezien de startlocatie per afstand verschilt. De kosten voor het gehele pakket bedragen, ongeacht de afstand, € 75 (excl. btw) per deelnemer. Je kunt je team inschrijven via de knop “TEAM AANMELDEN” op deze pagina.

Vragen? Neem dan contact met ons op via info@hollandsewaterliniesfietstour.nl of bel naar tel.: 030 – 877 44 91 (ma t/m vr van 09:00–17:00 uur).

ARRANGEMENT

€75,00 p.p. excl. BTW

Zondag 20 juni

Uniek wielershirt van de toertocht

Ontvangs met koffie, thee en wat lekkers

Volledig uitgepijlde route

3 consumpties & een pastabuffet

Verzorgingsposten op forten

GPX-bestand van de route

Medische en technische assistentie

TEAM AANMELDEN