CORONAMAATREGELEN

Hieronder lees je alle maatregelen die wij als organisatie hebben getroffen om de Hollandse Waterlinies Fietstour 2021 corona-proof te kunnen organiseren.

Geld-terug-garantie

Indien de Hollandse Waterlinies Fietstour niet door kan gaan a.g.v. corona, dan verplaatsen we de fietstocht. Kun je niet op de nieuwe datum? Dan krijg je het inschrijfgeld gewoon van ons terug!

Starttijden

Om de spreiding van onze deelnemers te optimaliseren werken we met starttijden van 15 minuten. Deelnemers krijgen in mei een mail dat ze een startvak moeten kiezen (dit is dus pas na de inschrijving). We vragen deelnemers om maximaal 10 minuten daarvoor pas op het terrein aanwezig te zijn. Tevens wordt er door middel van dranghekken en markeringen eenrichtingsverkeer gecreëerd op het start-finish terrein. Door de organisatie zal er op toegezien worden dat er wordt gehandeld conform de COVID-19 maatregelen.

Bezichtigingen

Onderweg komen de deelnemers langs diverse bezienswaardigheden. Bij sommige bezienswaardigheden geldt er een maximaal aantal bezoekers. We verzoeken de deelnemers de aanwijzingen en regels ter plekke te volgen. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer om 1,5 meter afstand tot anderen te houden.

Finish

Na afloop van de tocht kunnen deelnemers hun fietsen kwijt in de fietsenstalling. Ook hier is eenrichtingsverkeer gecreëerd. Vervolgens kan men op het breed opgezette terras een drankje en hapje doen (capaciteit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen). Door de organisatie zal er op toegezien worden dat er wordt gehandeld conform de COVID-19 maatregelen.