INSCHRIJVEN UTRECHT

Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor de Hollandse Waterlinies Fietstour 2022. Hieronder vind je de informatie van afgelopen editie.

Fiets langs prachtige forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, neem deel aan rondleidingen en ontdek de geheimen van het unieke landschap. De start- en finishlocatie van de routes vanuit Utrecht is op Fort Lunet I. De 60 km deelnemers starten hier tussen 9:00 en 09:30 uur en de 40 km deelnemers tussen 09:30 en 10:00 uur.

Daginschrijvingen

Heb je je nog niet ingeschreven voor de Hollandse Waterlinies Fietstour, maar wil je wel deelnemen? Inschrijven op de dag zelf is mogelijk! Het tarief voor de 40 KM route is €12,50 en het tarief voor de 60 KM route is €15,00. LET OP! Alleen gepast contant betalen of met pin.

40 KM route

Dagprijs €12,50

Tijdelijk voor €10,00

Zaterdag 19 juni

Volledig uitgepijlde route

Rondleidingen & activiteiten

Bezoek aan Fort Lunet III, Fort Lunet IV, Fort de Batterijen, de Plofsluis, Fort Honswijk, Fort Lunet aan de Snel, Fort WKU, Fort Werk aan de Waalse Wetering, Fort Vechten & kazematten Diefdijk

3 stempelposten onderweg

Fraaie herinneringsmedaille

60 KM route

Dagprijs €15,00

Tijdelijk voor €12,50

Zaterdag 19 juni

Volledig uitgepijlde route

Rondleidingen & activiteiten

Bezoek aan Fort Lunet III, Fort Lunet IV, Fort de Batterijen, de Plofsluis, Fort Honswijk, Fort Lunet aan de Snel, Fort WKU, Fort Werk aan de Waalse Wetering, Fort Vechten, Fort Vreeswijk, kazematten Diefdijk, Fort Everdingen & Werk aan het Spoel

4 stempelposten onderweg

Fraaie herinneringsmedaille

Lid van NTFU Plus? Dan ontvang je korting! Vul je NTFU-lidnummer in tijdens je inschrijving in het kortingscodeveld (linksonder).